ReDo tuotteet

ReDo -kalusteet ovat sekä kierrätysmateriaalista että betonista valmistettuja uniikkeja yksittäiskappaleita. Jokainen kaluste on yksilö. ReDo -tuotenimi muodostuu englanninkielisistä sanoista Redesing ja Doing. Betoni yhdessä kierrätysmateriaalin kanssa synnyttää uuden elämän toisessa muodossa. ReDo -sarjassa on myös tuotteita, joiden valmistuksessa (esim. valumuotit) on käytetty kierrätysmateriaaleja. Valmistamme myös tilauksesta asiakkaan omista vanhoista kalusteista tai materiaaleista ReDo -kalusteita/tuotteita.


Redo ompelukonepöytä

Vanhasta Singerin ompelukoneen jalasta on tehty hieno ulkokäyttöönkin sopiva Redo- kaluste.
Pöytälevy jäljittelee alkuperäistä ompelukoneen pöytää ja se on valettu sään kestävästä korrobetonista.
Pöydän koko: 80 x 45 x 80 cm
Hinta 290€

Vanha ja uusi kohtaavat

Kuvassa oleva valurautainen ompelukoneen jalka löytyi vanhasta navetasta.

Ulko- tai sisäkäyttöön

Pöydän jalka on hiottu sekä käsitelty grafiittivoiteella. Grafiittivoide antaa hyvän suojan ruostetta vastaan joten pöytää voidaan huoletta käyttää ulkona.

Pöytälevy värjättävissä

Pöytälevy on käsittelemätön mutta se voidaan tilauksesta pintavärjätä halutun sävyiseksi RubioMonocoat värillä.


Redo sohvapöytä

Pöydän metallirunko kierrätetty. Runko on pakkeloitu sekä pohjamaalattu, jonka jälkeen se on vielä hiottu ja uudelleen pintamaalattu. Pöytälevyt ovat superohutta, vain 15 mm paksua läpivärjättyä betonilevyä. Pöytälevyt on käsitelty RubioMonocoat värittömällä öljyllä mikä antaa betonille mahtavan kiillon sekä suojaa pöytälevyä pölyltä sekä tahroilta.
Pöydän koko: 110 x 65 x 45cm
Kyseinen tuote on tilaustyö