Betonikalusteiden materiaalit

Sateen ja pakkasen kestävät betonikalusteet

Betoni on materiaali, joka kestää kovaa kulutusta ja käyttöä. Rooman parhaiten säilyneen antiikin aarteen, Pantheonin temppelin kupoli, on valettu betonista. Ikää sillä on yli 1800 vuotta. Hyvin valettu betoni on siis käytännössä lähes ikuista.

Caste betonikalusteet ovat valmistettu vaativiin olosuhteisiin tehdystä valubetonista. Samasta materiaalista valmistetaan mm. laitureita, jotka kestävät pohjoisen ilmaston rankat sääolot.

Kaikki Casten betonikalusteet on esikäsitelty natriumsilikaatilla, joka on luonnon tuote. Natriumsilikaatti muodostaa betonin sisään kiteitä, jolloin vesi ei pääse tunkeutumaan betonin huokosiin. Lisäkäsittelyt öljyllä tai pintavärillä tilauksesta.

Raudoitus korroosion kestävää ruostumattomasta terästä

Kaikkien ulkokäyttöön tarkoitettujen Caste betonikalusteiden raudoitus on tehty korroosion kestävästä ruostumattomasta teräksestä (rst).

Ruostesuojatut metalliosat

Kaikki tuotteet joissa metalliosia, esim. pöytien jalat on käsitelty ruostesuojaavalla maalilla, joten niitä voi käyttää ulkonakin. Halutessanne voimme jättää pöytien jalat myös käsittelemättömiksi, ns. mustaksi raudaksi joka ruostuu ajan mittaan, antaen viehkeän ja muodikkaan ulkonäön kalusteille.