Basic penkki

Tyylikäs ja yksinkertainen värjäämätön betonipenkki. Pinta hiottu sileäksi. Soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Raudoitettu rst-teräksellä. Sään- ja pakkasen kestävä. Voidaan käyttää myös pöytänä. Suomalaista käsityötä.
Mitat 100 x 35 cm, korkeus 45 cm.
Hinta 590 €

Basic pysyy ja kestää

Basic penkki on julkiseen tilaan sopiva kiinteä kaluste, joka kestää aikaa, säätä ja raskasta käyttöä. Betonituotteet kestävät myös hyvin ilkivaltaa. Basic penkkiä voidaan valmistaa tilauksesta myös maa-anturalla, jolloin se voidaan valaa kiinteästi paikallensa. Penkin saa betoninvärisenä, sekä läpi- tai pintavärjättynä. Toimitus 2- 3 viikkoa.

Basic-penkki omilla mitoilla

Oheisen penkin mitat ovat 100x35x45, mutta sitä saa tilauksesta haluamillanne mitoilla, basic-penkkiä saa myös pyötäversiona jollon sen mitat voivat olla esim. 40x40x45 cm. Betonituoteet sopivat sisä- sekä ulkokäyttöön. Betoni on aina 100%:n luonnollinen ja jopa ekologinen materiaali, se on täysin luonnontuote ja myös uudelleen käytettävissä. Värivaihtoehtoja on useita niin pinta- kuin läpivärjättynä betonina. Myös graafiset kuviot mahdollisia.

Puukoristeella tai puisella istuinpinnalla

Basic penkiä saa myös Accoya –puukoristeella (katso Cube-penkki). Puukoriste on viehättävä yksityiskohta ja tuo penkkiin istumamukavuutta puun luonnollisen lämpöominaisuuden vuoksi. Accoya on veden ja sään kestävää modifioitua puuta, jolla on 50 vuoden takuu, se ei siis homehdu tai lahoa vaikka puuta ei käsiteltäisi mitenkään. Toki puu voidaan öljytä tai lakata normaalisti, sama Rubio Monocoat öljy käy sekä betonituotteiden kuin puun pintavärjäykseen. Kysy lisää, kerromme mielellämme.