Arteko pöytä

Arteko pöydän jalka on joko ruostuvaa mustaa metallia tai ruostesuojattuna ja kiiltävän mustaksi maalattuna. Kansi on betonia. Arteko pöytä on saatavissa läpi-tai pintavärjättynä sekä betonin värisenä.
Hinta 490€

Vankka moderni pikkupöytä

Mustasta raudasta valmistettu vankka metallijalka, jonka pinta on ruosteinen ja se ruostuu ulkokäytössä lisää. Pöydän erikoisuus on se, että jalkojen risteyskohta on epäsymmetrinen, mikä tekee siitä hyvin modernin. Metallijalan saa myös ruostesuojattuna ja mustaksi maalattuna.

Ulko- tai sisäkäyttöön

Kuvassa olevan Arteko pöydän kansi on erittäin ohutta, vain 20 mm paksua erikoisbetonia. Väri on hieman sinertävä natural (luonnollinen erikoisbetonin väri). Ohut kansilevy sopii vain sisäkäyttöön. Kantta saa kuitenkin tilauksesta myös korrobetonista, jolloin se sopii ulkokäyttöön. (Huom. paksuus silloin 25 mm.) Kannen saa tilauksesta myös läpi- tai pintavärjättynä.

Moderni pikkupöytä esim. galleriaan

Arteko pikkupöytä sopii moderniin sisustukseen olohuoneen pöydäksi, aula- ja galleriatiloihin sohvapöydiksi tai taide-esineille kiinnostavaksi mutta ei liian hyökkääväksi alustaksi. Vahvat, 6 cm leveät metallijalat kestävät raskaitakin taakkoja.